:

Om 14 timmar ska jag möta honom på flygplatsen. Pirr i magen!!!!!!!!!!

:

Igår deltog jag i UKM och det var jättekul för jag ställde upp tavlorna jättesnabbt och resten av tiden innan vernissagen sprang jag omkring bakom scenerna och lekte med en 7årig tjej och kastade ballonger och missade nästan själva invigningen som sen gick jättebra och alla jag ville komma kom och jag var så glad så glad sen drack vi öl och jag blev full på två.

Krlk

Alltså jag smäääääääääälter när han berättar om ögonblicket då han verkligen, verkligen insåg att han han var kär i mig.
Det var på Röda Korset i Köpenhamn, vi hade väntat en halvtimme på att affären skulle öppna för jag ville tvunget gå in. Jag gick omkring och letade plagg och han satt på en stol omringad av tjejtidningar och accessoarer och när jag väl gick in i provrummet och kikade på honom över dörrkanten tyckte jag han såg så uttråkad ut och tänkte nu måste jag skynda mig.
Vad jag inte visste var att han just då tänkte att detta är kärlek, när man inte ens tycker det är jobbigt att vänta på att sin flicka provar kläder. Det enda han ville vara att jag skulle bli nöjd och hitta något jag tyckte om.
<3

:

Ätit lunch och tittat på gamla kort hos världens bästa morfar.

:

Ja alltså som alla andra använder jag numera mest min iPhone att fotografera med. SÅ HÄR TAR VI OSS EN LITEN TITT PÅ DEN SENASTE VECKAN som Elsa och Sandra brukar säga (obs vissa bilder är Bellas och någon Susannas!):
- Åkt massa skridsko
- Varit på dansföreställning
- Fikat långa eftermiddagar
- Varit supernöjd hela tiden eftersom Susanna är tillbaka i Sverige
- Tittat på skräckis och somnat livrädd fast trygg bredvid alla mina favorittjejer


Instagram

Nu har även jag iPhone vilket var på tiden kände jag.
På Instagram heter jag fridakarvegard och om ni vill möta mig på WF (missade ju hela hypen, så jag hypear nu istället) så heter jag Moe Fonzo (efter en karaktär i Grotesco).

:


:

Det är så mysigt när han läser högt från sitt svensk-flamländska lexikon och försöker uttala meningar som "kommer du hit ofta?", "ska vi gå hem till mig?" och "du har så vackra ögon". Lite längre ner på sidan läser han "jag vill inte träffa dig igen" och "jag måste gå nu", då stoppar jag honom och säger att nu har du lärt dig för mycket!

:


:

Min klass är bäst + Bella och Susanna!

:

Har haft så fullt upp denna helgen och kommande vecka ser ut att bli ännu mer stressig.
Ska vara med i UKM och hinna fixa med mina tavlor som jag ska ställa ut i samband med mitt projektarbete i biblioteket i Hässleholm. Och tavlorna är inte ens klara...
Men snart kommer min björn och då kan jag koppla av.

:

Längtar tillbaka till sommaren och att ibland känna sig vilsen i ett främmande land.
___________________

:

Ursäkta bloggdöden de senaste dagarna. Har haft fullt upp med att:
- Hitta en laddare ty min egna är inne för lagning.
- Passa barn.
- Jobba på caféet.
- Projektarbetet.
Här är några bilder på mig i min mormors klänning vassegoa.

RSS 2.0