:

Om bara 6 dagar får jag träffa honom igen. 6 dagar! Då ska vi besöka Gent och spana in bostad till mig, prata med arbetsförmedlingen om jobb och försöka lösa andra praktiska problem. För jag s k a flytta dit. Det känns fantastiskt, skrämmande, pirrigt, modigt och som en dröm.
Det jag saknar mest:
Hans mörka, dova röst.
Att ligga i sängen och röka.
Att med vilje hamna sakta ner och gå en bit bakom honom, för att spana in hans snygga rumpa och högerfoten som svänger lite extra utåt.
När han liksom drar med handen över hela mitt ansikte, från pannan till hakan och skrattar det skrattet han gör när han uppskattar något jag sagt.
Saknar så otroligt mycket att somna med mina läppar mot hans, och hur jag hinner andas exakt två andetag på ett av hans. Min mysiga, trygga, bästa man <3

:


:

Jag jobbar på ett café där strömmen går om man använder båda microvågsugnarna samtidigt. Där ingen kopp är den andra lik och där fönstrena sitter så långt ner att man måste huka sig för att se ut. För det mesta kommer det gamla tanter och gubbar dit, men tanterna ska kallas damer det är viktigt. Varje söndag måste jag boka soffan vid brasan för då kommer det tre damer som alla ska ha laxmacka och deras sedlar är alltid så räta så de ser strukna ut. Jag brukar klä mig i klänning eller kjol för det passar liksom in. Knarriga trägolv och gräddsnipor. När någon kommer in genom entrén ringer det i kobjällrorna som hänger på dörren. Igår hade vi en hund på besök och han låg så snällt under bordet.

:

Men hallå vad snygg du är!

Instagram 2

Längtar tills man kan gå omkring barfota för jämnan. Plocka grönsaker direkt från trädgården och laga mat av dom. Sitta ute i solen och bara njuta. Längtar efter när caféet är alldeles tomt inuti för alla sitter utomhus. Drömmer mig bort till allt det där.

RSS 2.0