Dagen idag

 
Detta är Emmie. Hon är från England men har bott i Sverige ett par år och älskar allt som är svenskt. Hon är kär i en norrman och pratar jättesöt svenska. Dessutom är hon rolig, har en skön stil och saknar, precis som jag, en nära tjejkompis här i Belgien. Idag gick vi på museum, rörde på allt man inte får röra och sen till ett ställe där man får gratis fika och kan rita och spela musik och hänga med människor från hela världen för det är ett projekt som handlar om kärlek och glädje. Det är som ett intimt vardagsrum med främlingar som efter 5 minuter är ens närmaste vänner.
 
 

Lista

Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen. Omringad av mamma pappa Stoffe alla mina vänner min hund och Tomas i min egna mjuka säng.

Vem är den klokaste du vet? Min morfar!

När älskar du att leva? När jag cyklar genom Gent och älskar varenda liten del av staden och ser alla turister och tänker "ha! jag BOR faktiskt här!

När tycker du att livet suger? På senaste tid tycker jag nästan aldrig att livet suger. Kanske när det är dötomt på resturangen och jag bara vill hem och sova.

Vilka är dina 5 top-artist på Spotify just nu? Vet ej, ahr lyssnat på samma musik sen två år tillbaka dvs är inte så intresserad av musik.

Vad var ditt nickname på Lunarstorm? "Silencieux", betyder tystnad på franska.

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv? Scarlett Johansson!!!!!!!!!!!!! Vill vara ihop med henne. Och Tomas. Samtidigt.

Vilken låt skulle vara soundtracket? Hmm.. "All that you give" med The Cinematic Orchestra.

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då? Kanel.

Vad är det skönaste du vet? Att bli killad på ryggen. Och att ligga på spikmatta.

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? En lugn person med sarkastisk humor som älskar mat.

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra? Någon som aldrig pratar om känslor.

Hur länge tror du att du kommer blogga? Ingen aning!


Tomt

Det är alltid lika tomt när han åker hem. 
(Vi bor iallafall i samma land nu!)

Kaffekafé

Ett litet mysigt kafé där dom serverar massa olika sorters kaffe, och alldeles varma croissants med smör och marmelad. 

2 Hand

 
Finns ju hur många 2hands här som helst, där allt kostar runt 2 euro. Hittade en rödvitrutig skjorta idag, en brun mockakjol och en marinblå jacka med söt krage.
 

Mitt vackra Gent.

Vad jag älskar denna staden. Det finns något nytt att upptäcka varje dag. Är det något jag beundrar hos belgarna så är det att dom inte är rädda för färg. På kläder, på hus, inredning. Även fastän jag stannar i mitt svarta svenska jag så tycker jag det är häftigt med alla färgexplosioner. 
 
 
 

Serie: Hans ansiktsuttryck beroende på hur jag beter mig

1. Lite uttråkad och tänker "nu är hon framme med sin kamera igen...ska jag bjussa på mig själv eller ej.."
 
"Okej..en grimas och måtte hon bli nöjd så jag kan fortsätta kolla på tv"
 
"Det är ju ändå lite kul att spexa framför kameran........"
 
"Men nu får hon väl GE SIG!"

Serie: Ekorre

Mycket stolt över lördagens prestationer i form av fotografi. Tog mig ungefär en minut sen kunde jag slappa resten av dagen, förutom en hurtig promenad runtom sjön. Försökte övertala T att följa med, men han hade ett musikprojekt som var tvunget att slutföras. Så när jag kom hem, kall och med rosiga kinder, satte jag mig i studion som har en varm kamin och ljudisolerade väggar. Där somnade jag snabbt. Mysig lördag minsann.
 

RSS 2.0