:

Nu åker jag och hämtar min björn på Kastrup. Som jag har längtat

:

Jag har haft en finfin helg. I fredags började höstlovet vid 13.00, då jag, Annie och Reppan gick till muséet för att spela pingis med Joel. På kvällen gjorde vi egen pizza, och min blev så evinnerligt god med aubergine, tomat, ananas, banan, solrosfrön, svamp och veganost på. Lördagen började med att jag bakade två stora limpor bröd, sen gick jag ända in till stan och köpte världens skönaste jacka på 2hand, mötte upp fina vänner och gick till konstutställningen jag medverkar i. Blev så glad för tavlorna var upphängda och uppställda på stativ på ett sätt jag inte hade kunnat göra bättre själv. Sen hälsade vi på livs levande grisar mitt i stan, köpte kaffe och mötte upp vår gamla bildlärare från högstadiet, och min bildlärare i olika målarkurser sen jag var sex år. En underbar kvinna! Jag tog bussen hem och gick en lång, solig höstpromenad med vovven.

:

Nu pirrar det så himla mycket i magen och varje minut känns en timme lång i väntan på att min björn ska komma hit.
Går igenom bilder från när jag var hos honom, drygt två veckor i slutet av juli. Tänker tillbaka på första dagen när vi låg i den gröna soffan säkert tolv timmar i sträck, på alla de timmar jag satt på glasverandan och målade, på när vi var i Gent på musikfestival och dansade på gatorna tills klockan var fem, på hur vi dagen efter gick upp alldeles för tidigt och körde in till Bryssel för att äta frukost med Annie och hennes vänner, på hur vi åkte till en by nära kusten och sov i tält på en festival bland alla kor och åkrar, på hur vi packade ihop tältet och körde till Brügge och trötta promenerade runt i timmar bland turister och nunnor, på hur vi körde till en by i Vallonien och besteg ett berg, och tillsist på hur vi lekte med hans systerbarn och jag fick laga köttbullar med brunsås och lingon till dom och hans mamma.

:

Jag halvlåg ovanpå dig med min kind mot din bara mage och datorn bredvid, jag spelade "Je t'aime moi non plus" alldeles lågt på youtube och lät min näsa cirkulera runt din navel. Med mitt hår hängandes, kittlandes andades jag över din överkropp. Viskade med i texten, med grov mörk röst när Serge sjöng och pipig när Jane sjöng. Mimade lågt mot dina läppar, kysste dig precis där njurarna sitter när dom sjunger "jag kommer, mellan dina njurar", men såklart låter det så mycket bättre på franska.

:


:

Tänk att ett litet sms kan göra hela ens dag. Speciellt när smset är på ett annat språk och man är tvungen att översätta det för att förstå.
"men knap vrouwtje! ik mis je zoooo hard! je bent mijn meest bizondere meisje, en weet dat ik altijd van jou zal houden! wou dat ik bij je was, dikke zoen!"

:


:

Jag var pressfotograf på Bionalen (filmfestivalen i Kristianstad) och fick lyssna på många intressanta människor, se fina filmer och när jag kom hem till Hässleholm igen hade det blivit höst (som matchade Annie, vilket ni ser i nästa inlägg).

:

Det händer så mycket roligt för tillfället så det känns som jag lever i en dröm!

:

Muséet i Kristianstad har sporttema på sin nya utställning, man kan blandannat spela pingis. Så det gjorde vi.

:

Idag åt jag söndagsfrukost på House of Bagels. Alldeles ensam. Mysigt.

:

Klassferren!

:

Detta inlägg är tillägnat Ellas hem <3<3<3<3, där vår klassfest ägde rum igår <3<3<3<3 (P.S har världens bästa klass D.S)

Bella och Selma, radarparet.

ÄH JAG SKOJA JUU!!! Dom håller på att måla om så alla grejor har ställts in i vardagsrummet! Gick ni på den lätta!!!

:

Just det glömde berätta att Bella är något av en samlare. Och då menar jag inte sån som samlar på porslinskatter eller frimärken, utan Bella samlar på allt. Hur kan man leva i en sådan röra?????? STACKARS KATT!!

:



:

Är alldeles utmattad efter en rolig helg. Ska alldeles strax visa er bilder. Först måste jag duscha och stretcha, är stel som en pinne efter en natts dansande och pingisspelande.

:


:

Tittar fascinerat upp mot min avbildning av puddingen Ola Rapace, målar lejon och flygplan och kläder.

:

Åh, jag kan garantera er att jag kommer bo i Kivik någon gång i mitt liv. Kivik eller Degeberga. Reppan med. Starta ett konstnärskollektiv eller en ekologisk farm. Vilken dröm! Vi tog bila ner och promenerade omkring i en timme eller två, pallade äpplen och njöt av den sista sommaren.
(Kims bilder!)


:

Igår ägnade jag mitt liv åt att skriva om bland annat art noveau, buddhismen, August Strindberg och veganism.

:

Barnvakt åt denna lilla tösen:

:


:


:


:

Alltså livet med körkort! <3
Är ensam på skolan och äter en mjölig fralla, målar och väntar på att gå på jazzkonsert.

:

(Kims bilder ((Kim vet att du läser du är söt)))

:


:

I måndags stannade jag i Kristianstad till sent på kvällen. Först åt vi på resturang, sen gick vi till bild- och formhuset och målade ett par timmar och tittade på fladdermössen som flög utanför fönstret, och till sist gick vi till filmstudion vid 21 och såg en grekisk film och stannade kvar efteråt och gjorde sånt man aldrig har fått göra i biosalonger förut, tillexempel gömma sig bakom draperiet och röra vid duken.

:

Maskerad= Ananas och trailortrash!

:

Imorgon ska vi på utflykt med skolan!!!!!!! OCH i övermorgon!!!! Kul!! Därför lagar jag pannkakor och förbereder MASSÄCK nu!!!!

:

Nu ska jag lyssna på hög musik och måla resten av kvällen

:


:


:

Jordgubbar och sommarvärme första dagen i oktober. Vem hade kunnat tro det? Vi körde till en sjö med julmusik pumpandes i högtalarna och kanske några km/h för snabbt för att njuta av dimman som låg tätt ovanpå vattenytan och ta små tupplurar på filten.

:

Har införskaffat mig en ny höstgarderob som mest består av kjolar och vita skjortor med små blommor därbak och otrolig passform och en och annan mysig tjocktröja:

:


:


RSS 2.0