Paus

Hej hej, nu tar jag en liten paus från bloggandet med ett löfte om massor av underbara bilder att visa er i slutet av sommaren. Ta hand om er och om alla andra också för den delen!


:

För exakt 18 år sedan skulle jag varit född. Den 4e juli var jag beräknad till. Det skulle dröja ytterligare en vecka innan jag ville titta ut från mamma och säga hej till kall luft, hårda golv och skarpa oljud.
För att få mig att komma ut snabbare plockade mamma jordgubbar varje dag hela veckan fram till den 11e. Precis som vi gjorde idag. Det är underligt, att man kan känna sig så nära något som hände för 18 år sen.

:

FY vilken dålig kvalle bilderna i förra inlägget har! Dumma blogg.se. Jag kanske gör slut med dig snart, så skärpning nu!

:

Utflykt till Glimmingehus och vi lekte runt som barn på en lekplats och allra lyckligast var nog Rebecca. Hon avgudar medeltiden så till den grad att jag var tvungen att köpa en mungiga till henne. Dessutom hamnade vi på en mysig loppis i en gammal gård. Där blev vi bjudna på kaffe och kaka av rara tanter.

RSS 2.0