Herråsålängerå!

Nu åker jag utomlands för tredje gången i år (Danmark räknas ej mvh skåningen) och stannar tills nästa år. Resväskan är alldeles för tung och egentligen vill jag ju ha snö på min nyårsafton, men eftersom sydsverige inte verkar vilja producera nåt så tänker jag att då kan man lika bra åka till varmare väder. Läser utan överdrift en av mina topp sex favoritböcker någonsin, och har bara kommit 30 sidor in i handlingen. "På cykel genom ett imperium" heter den och handlar om fyra personer som cyklar genom hela Ryssland. Fantastisk.
En överdos av mig mig MIG tills jag är tillbaka:

:

Ritat ganska många figurer till en kul sak som jag nog visar om ett tag!

:


:

Har klippt och klistrat några dagar nu och skapat fina fotoalbum. I uppslaget kan ni se bilder från detta årets midsommar, i Karlshamn åh vad mysigt det var.

:

Hittade gamla bilder från en resa till Sicilien. En hund på hotellet följde oss vart vi än gick, så otroligt tillgiven. Kenny fick han heta. Den gamla gubben ställde så snällt upp när jag frågade om jag fick fotografera honom.

:

Är insvept i en alldeles ny filt som är så mjuk att tyget liksom sipprar genom händerna utan att man får något grepp eller riktigt hinner känna på't. Varit och sett The girl with the dragon tattoo med pappi och den var ok men Mikael Nyqvist är mer attraktiv än Daniel Craig. Detsamma gäller Noomi Rapace och Rooney Mara. Sen väljer jag ju svensk film gentemot amerikansk tusen gånger om.

118100

Viken plats har Sverige bland skilsmässor?

Sverige ligger på andraplatsen när det gäller att skilja sig. Hela 53,9% av 100 giftermål slutar i skiljsmässa i Sverige. Förstaplatsen innehas av Belgien där 59,8 av 100 giftermål slutar i skiljsmässa.


:

Tack teknik för att du gör det möjligt att somna och vakna bredvid personen jag älskar fastän det skiljer drygt 1000 kilometer mellan oss.

:


Café Agnez i Malmö


:

Målar nytt

:

Sitter här och halvblundar och har det bra

:

Hade en mardröm alldeles nyss, om att tåget var försenat när jag skulle till Kastrup för att flyga till Belgien. När jag vaknade gick jag direkt in och kollade skånetrafikens hemsida för att försäkra mig om att jag kan ta ett supertidigt tåg så jag får sitta och vänta på flygplatsen åtminstone två timmar, men det är det värt. Litar ej på kollektivtrafik.
_____________________________
Nu skaja ivä o jobba hajhaj

:

Har Laleh/80-talstofs och är nyttig.

Vad som får mig att älska dig

Att lyssna på ”Excuse me Mr.” med Ben Harper såhär några dagar efter och tänka tillbaka på när vi låg i min dubbelsäng och du mimade precis hela texten mot mina läppar och jag skrattade av nyförälskelse hur du blinkar mot mig med ena ögat, lång och stor och trygg, att titta på Little Britain med dig, och dra repliker därifrån när vi hyr cyklar i Köpenhamn och jag undrar om jag kommer få en lady’s bike ditt mörka lockiga hår som fortsätter i skäggstubb och hela ditt söta ansikte ramas in att vi, oavsett var/hur/när, sover lika djupt som nyfödda bredvid varandra ditt bröst passar perfekt under mitt huvud, att jag aldrig någonsin känt mig svartsjuk med dig, inte ens när du pratat mer än en timme med en annan tjej att jag, så fort jag kommit hem från flygplatsen efter att ha lämnat av dig, börjar leta efter billiga biljetter till dig, tycker inte det är jobbigt att ha med dig överallt, utan istället är det bara superkul du tittar på kartan och förklarar för mig var vi är, var vi har gått och var vi ska härnäst, att du alltid beställer varm choklad när jag köper kaffe, att jag fått dig att äta frukost nästan varje dag i två veckors tid, när du aldrig någonsin gör det annars, du berättar att dina vänner tycker om mig, och att de blev jätteglada och önskade all lycka till när du berättade att du skulle resa till mig, att jag är välkommen hem till dig när som helst du ringer så fort du landat, och säger att du saknar mig fastän det bara gått 1,5 timme. Att vi bara bor 1,5 timme ifrån varandra. Du skulle kunna bo i Kalmar. Eller Ystad, många leverfläckar på halsen du tycker jag är allt som är fint och bra du uppskattar mig, att saker ibland låter så mycket bättre på engelska. Ibland inte. Dina framtidsplaner för oss två, alla dina gester och uttryck när du pratar, inlevelsen. Hur jädra bra vi är på allt det där som är olämpligt att nämna för allmänheten, när vi läser högt för varandra på våra modersmål, och säger gång på gång att vi vill lära oss svenska/flamländska ditt utmärkta bordsskick. När du lagar mat. ATT du lagar mat, jämnt, och att det är du som är kocken i ert hus. När du väntar på mig med uttråkad men tålmodigt ansiktsuttryck i klädesaffärer och när du viskar att jag är din älva och att vi ska vara tillsammans länge framöver, då smälter jag.


:


:


:

Bra kväll med mina favoriter. Sista bilden är tagen 10 sekunder innan Amandas namn ropas ut. Spänning!

:

#1 Matchar min ögonfärg med tvättmedel till höger
#2 Visar en strimma av hud och bakom mig hänger pappas kalsonger
#3 Fint rosettörhänge i mocka för ca 2 kr


:

Bästa skolan visar finalen i Idol i aulan ikväll. Kommer vara sån jäkla stämning!

I've built my dreams around you.


:

Too cool for wool, hehe. Kom på den nyss. Nöjd.
Sitter vid köksbordet och ritar ledsna gubbar med flätor. Har ont i magen av längtan. Distans kan vara (är!) vacker och romantiskt men ibland vill jag bara sluta upp. Ok nu ska jag läsa listan med allt jag älskar hos honom.

:

Har sovit enorma mängder de senaste tre dagarna. Drömmer om ett varmt land och en ko. Nu ska jag genomsöka stans alla secondhandaffärer i jakt på jagvetintevad. Något fint. Sen ska jag träffa Bella och borra in mig i hennes mjuka soffa på hennes mjuka höft.

:


:


:


:

Jobbade halv två till elva. Dog dödens död av trötthet, men drog till Stephanies inflyttningsfest och sen vidare ut. Hemma nu och tänker sova som Törnrosa efter 20 timmars jobb de senaste två dygnen. Godnatttttttttttttttttt.
Haväng med min kärlek.

RSS 2.0