:

Skulle egentligen iväg och träna men struntade i det och gjorde en liten tillbakaresa i tiden i form av bilder. Nu tänkte jag dela med mig av upplevelser jag aldrig kommer glömma.
_________________________________________________________________________
Saknar detta gänget. Nog första och enda gången jag verkligen känt att jag varit en viktig del av en stor grupp människor. Saknar alla parkhäng, Grotescokvällar och busiga äventyr.

_______________________________________________________________________
Det var vår och Susanna fick ett förslag om att åka till Lund och gå på dubbelfödelsedagskalas. Hon vågade inte riktigt men jag peppade henne också åkte vi, nervösa till hundra. Det visade sig bli världens bästa kväll, minns den fortfarande som en dröm. Intressanta samtal, skratt mest hela tiden, absint, djup vänskap och att säga godnatt först klockan sex på morgonen.
____________________________________________________________________
En mysig tjejkväll hos Reppan.
_______________________________________________________________________________
När Sofia läser högt för mig ur sina teaterpjäser.
___________________________________________________________________________________
En härlig vårrdag cyklade jag, Annie och Reppan ut till en sjö och badade (Annie åtminstone...). En liten bebistjej spatserade förbi oss och slog sig ner i flera timmar, pratade på något annat språk och vi (jag och Reppan) kunde inte få nog av hennes mjuka bebiskinder. Mamman satt ett par tjugo meter bort och tyckte nog det var riktigt skönt med barnvakt.
_____________________________________________________________________________________
Att fira valborg i Lund var oslagbart! Sjuk folksamling.
________________________________________________________________________________
Jag och min bästa vän spenderade några dagar på västkusten i min morfars stuga.
__________________________________________________________________________________
Och såklart saknar jag ju varenda dag jag fått vakna upp bredvid detta vackra ansikte. Men det vet ni ju redan.

:

Kvällen dessförinnan var vi på Ace och sen på Spy Bar.

:

Jag var i Stockholm i helgen och ställde ut min konst på Slakthuset ( http://www.alltomstockholm.se/klubbkonsert/article2304022.aos ). Det var hur fint som helst, gick mest omkring och njöt av den fina omgivningen och delade ut mina flyers och lärde känna trevliga personer. Alltså ändå: att vara ute på egen hand och börja prata med främlingar. Måste vara något av det bästa.

:


:

Idag åkte vi till Malmö. Det var kul.

:

Vad jag påbörjade idag:

:

Lite såhär ser det ut där jag målar. Det duger tills vidare. Jag behöver inte vara rädd om väggar och golv, jag har gott om förvaringsmöjligheter och det finns en dörr som släpper in dagsljus och som jag kan öppna om jag vill spraya.
Min dröm är att göra om en stor industrilokal till en ateljé. Typ som i "En prinsessas dagbok", där mamman och tjejen bor i en nedlagd brandstation. Avundas.

:


:

Karin, jag såg att du kommenterade! Här är en närmare bild på katten, helt underbart söt!

:


:

Detta måste vara en av dom absolut mysigaste sakerna som finns. Inatt klockan ett: jag tittar på en klyschig Hollywoodfilm och lyssnar till björnens snarkningar. Ibland vaknar han till och ler lite sömnigt åt mig, då  pausar jag filmen och viskar några värmande ord.
Det känns nästan som om han är här fysiskt.

:

Helt plötsligt känner jag en enorm saknad efter Susanna. Min vackra vän på andra sidan jorden som jag kom så nära under bara ett år.

:

En söndagskväll var vi på konsert i en kyrka, där Christina sjöng i kören, sen gick vi och drack öl. Bra kväll.

Köpenhamn

De tre sista dagarna björnen var på besök spenderade vi i Köpenhamn. Vilken mysig stad! Att jag inte upptäckt det innan. Vi var på Tivoli som har börjat med sin julmarknad, och dagen till ära var alla karuseller gratis! Så vi åkte bergochdalbanor som om vi aldrig gjort nåt annat. Dagen efter sov vi länge i ett jättefint gult rum som hette Jupiter på vandrarhemmet Sleep in Heaven (att rekommendera) som låg i Köpenhamns mysigaste del, Norrebro. Där gick vi mest omkring. Vi hyrde också cyklar och cyklade som ett par riktiga köpenhamnare, åt flådigt på Ströget på kvällen och sa hejdå dagen efter på Kastrup.
Jag kände mig så ynklig när vi sagt farväl, bärandes på två otympliga väskor och en söndrig kasse, med tårar strömmandes ner över kinderna och som grädden på moset var alla tåg försenade minst två timmar.


:


:

Idag har jag gått i skolan till halv tolv. Sen ringde jag björnen för jag saknade hans röst. Min vackra man. Blev sådär nykär igen så jag skickade ett stort paket via posten och oj vad många frimärke jag var tvungen att klistra på.
(bild:okänd)

:

Vi klättrade upp på ett dimmigt Stens huvud och åt varm nyponsoppa med glass och mandelbiskvier.

:


:

Om man är från Belgien måste man ju kunna laga pommes. Och det kan jag lova att Tomas kunde! Jag fick hjälpa till bäst jag kunde, typ passa oljan medan han lagade vol au vent. Fick lära mig att man ska fritera dom två gånger, en gång med lite lägre värme och sen andra gången fullt ös, samt att pommesen är klara när man hör att dom sjunger!

:

Åh sötaste

:


:


:

I Kivik hade sommaren stannat kvar.

:

Haväng igen.

:

Haväng

:


:

Helgens sysslor: gosa i min nya tröja från danska röda korset, måla, redigera foton och titta på film.

:

Vi anordnade ett veggieknytkalas i början av november. Massa god mat och förvånatsvärt lite grönsaker, alla satsade på proteinfyllda maträtter. Tomas hade gjort en pumpasoppa och jag gjorde en chokladtårta med physalis och ananas till efterrätt.

:

Jag var med i en utställning i Kulturhuset för en vecka sedan, och blev jätteglad och förvånad när jag såg en artikel om utställningen som främst handlade om mig!

:


:

Frukost på sängen!

:

Nu är jag tillbaka igen. Efter två intensiva veckor med min björn, har jag återigen tid för mig själv. Skönt och lite ensamt.

:

Hur vi, under allt det där romantiska, hittat ett sätt att fjanta oss med varandra.
När han bär omkring med mig hängandes över axeln och pratar med sig själv "hmm, where can she be? I know I saw her just some seconds ago!".
Att han står i badrummet och rakar sig just nu och jag sitter i köket med raggsockor och hans tröja och dricker kaffe.

RSS 2.0