Lyckliga dagar

Jag vaknade halv tio och var jättepigg. Typiskt, just idag då jag kan sova hur länge jag vill. Kände mig aktiv och städade mitt dammiga, dammiga rum. Vi har ingen damsugare här. I början var jag irriterad över det men har nu upptäckt att det funkar bra med endast mopp. Sen kikade jag runt i våra blåa köksskåp och drog fram några gigantiska påsar med mjöl (vi köper alla torrvaror i stora mängder, så blir det superbilligt) och började mixa för att få fram en bra brödblandning. Använde extra mycket jäst eftersom de andra i huset brukar baka så kompakta bröd, jag vill ha fluffiga! Hällde i solrosfrön i det ena och rosmarin i det andra. Båda blev utsökta. 
Också en bild på min björn. Han är så mysig och underbar att jag går sönder.
 

Lite sånt

Jag jobbar hela dagen och hela kvällen tisdag samt onsdag. Däremellan är jag ledig. Jag jobbar tillsammans med en tysk squater, en amerikansk kock och en belgisk alkoholist. Högsta chefen är en rysk maffiaboss. Typ. Det är en himla röra och ibland jobbigt mycket skitsnack. Jag försöker hålla mig så neutral och utanför som möjligt. Fast jag gillar ju dom, alla är sina egna extrema personligheter. 
På fredag ska jag och Tomas ut och äta, sen på en konsert met Mulatu Astatke. Jag kommer ihåg att vi var och såg honom första gången vi någonsin träffades, på museet i Leuven. Jag kommer ihåg hur kär jag var och hur blyg inför hans vänner jag var. Tänk hur saker förändras. För det mesta till det bättre.
 

Vrijdagavond

Ikväll lagade Miriam blindmiddag. Alltså att alla hade på sig ögonbindel, och åt med händerna. Kul!!! Efteråt cyklade vi till De Centrale och dansade folkdans. Shottis, vals och i ring. Jag älskar Gent och jag älskar min lilla familj. 

RSS 2.0