:

Det var stor fest i Gent. Vi startade kvällen i ett helt underbart hus, alldeles smalt och inklämt mellan affärer och andra små hus, med skyltfönster ut mot en av de mest centrala gatorna. I huset bodde fyra personer men de sökte en femte, så undertiden vi var där ringde det på dörrklockan hela tiden och man fick turas om att visa de nyfikna kandidaterna runt.
De hade ett papper där de skrivit upp från vilka länder personerna som bott där genom tiderna varit ifrån, och allt från Nicaragua till Sverige till Indien till Korea var ikryssat. Huset hade tre våningar med snea korridorer, världens minsta kök, takterass och toalett utan handfat.
När vi hade fått i oss lite mat och några öl och lyssnat till kontrabas och hemmasnickrade trummor begav vi oss ut på de fullproppade, festliga gatorna och dansade till metaljazz, försökte med hjälp av min svenska charm lura in oss på snofsiga tillställningar, dansade ännu mer på gatan när vännerna spelade på gitarr och diverse föremål och vandrade trötta men glada hem runt fem på morgonen för att nästa dag köra in till Bryssel och träffa Annie med vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0